Coșul este gol!

Display afisaj client Hanasis 9.7″
Display afisaj client Hanasis 9.7″
1.050,00 LEI
Cumpără

Display afisaj client Hanasis 9.7″

  • Display afisaj client Hanasis 9.7″

În Stoc
1.050,00 LEI / buc.

Fara touch, cu diagonala de 9.7″ pentru sistemele POS Hanasis.

Display afisaj client Hanasis, se foloseste de cele mai multe ori montat pe spatele pos all in one Hanasis Hit

Display-ul afisajului client joaca un rol esential in procesul de cumparaturi. Acesta are functia de a afisa produsele scanate de catre operator, oferind o imagine clara si detaliata a articolelor achizitionate. Prin intermediul acestui display, clientul poate verifica lista produselor sale, asigurandu-se ca sunt corecte si ca nu exista erori sau omisiuni. Astfel, se creeaza o experienta de cumparaturi mai transparenta si mai placuta.

Pe langa afisarea produselor scanate, display afisaj client are capacitatea de a evidenta anumite promotii sau texte importante. Astfel, comerciantii pot utiliza acest instrument pentru a informa clientii despre reduceri, oferte speciale sau alte informatii relevante. Prin intermediul textelor afisate pe display, se atrage atentia asupra unor produse sau servicii speciale, incurajandu-se astfel achizitiile suplimentare.

Un alt aspect important al display afisaj client consta in posibilitatea de a oferi informatii suplimentare despre produse. Acesta poate afisa detalii precum pretul, descrierea, ingredientele sau orice alt aspect relevant. Astfel, clientii pot obtine informatii utile despre produsele pe care le achizitioneaza, ceea ce contribuie la luarea unei decizii mai informate.

In concluzie, display-ul afisajului client este un element indispensabil in procesul de cumparaturi. Prin intermediul acestui instrument, clientii pot verifica si verifica produsele scanate, pot fi informati despre promotii sau oferte speciale, iar comerciantii pot furniza informatii suplimentare despre produse. Toate acestea conduc la o experienta de cumparaturi mai placuta si mai eficienta atat pentru clienti, cat si pentru comercianti.

Adaugă un review
Spune-ți parerea acordând o notă produsului
Acordă o notă

Abonează-te la newsletter și stai conectat la ultimele promoții